LittleMizzMe

Sandhamnsgatan 39

Kategori: Lägenheter

Välkommen till Sandhamnsgatan 39, ett av Gärdets absolut bästa lägen. Här färdigställde Oscar Properties under 2011 67 fantastiska lägenheter med fokus på en exklusiv känsla, vackra ljusa naturmaterial, unika planlösningar och härliga, generösa terrasser. Den här mycket välplanerade fyran med öppen planlösning och 2-3 sovrum är utrustad med bl.a. ett stilrent HTH-kök i vitt med Corianbänkar och full maskinell utrustning från Siemens, genomgående breda oljade ekparkettgolv, stora glaspartier med skjutdörrar från Schuco, ett exklusivt helkaklat badrum och gäst-wc. Unik terrass om 38 kvm i soligt söderläge.

I huset finns gym, deli samt tvättservice. Alldeles runt hörnet från lägenheten planeras Stockholms nya innerstadskvarter med bostäder, kontor, service och kulturella upplevelser. 
Frihamnen och Loudden som ligger alldeles intill ingår i ett spännande stadsutvecklingsprojekt. Här planeras även en modern stadsdel med innerstadskaraktär som bland annat kommer att inkludera 5.000 nya bostäder och 10.000 arbetsplatser, såväl som restauranger, caféer samt matbutiker och övrig service. Satsningen innebär att containerverksamheten på Loudden som ligger strax söder om Frihamnen kommer att flyttas till Nynäshamn. Därmed begränsas också sjöfartstrafiken i Stockholms skärgård och den tunga lastbilstrafiken genom innerstaden.

Parker och grönområden finns precis utanför dörren och Djurgården ligger på bekvämt promenadavstånd. Alternativt kan du låna någon av cyklarna som finns i huset, så är du på Djurgården - eller i city - på cirka fem minuter. Hyran ligger på 5791 kr.

Nuvarande ägaren kan tänka sig släppa den för 7 000 000 kr - eller Bud. Så buda på :)

Kanske är detta er drömhem?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: