LittleMizzMe

Are you kidding me !!!

Kategori: Smått&Gott

Telefonen ringer och en person jag verkligen inte vill prata med finns på andra sidan luren och frågar hur det går med papperen till skatteverket (han tror att jag är min mamma). Då han inser att det inte är mamma som svarat i luren så försöker han låssas som att han har ringt fel - men jag vet ju mycket väl VEM han är.
 
Varför denna välvilja att hjälpa personer som sårar ens barn?
Ställer henne mot väggen och frågar henne rakt ut om denna välvilja bara gäller denna kille eller om den sträcker sig till samtliga av våra ex och ja - tydligen så gör den det. Känner hon för att hon ska hjälpa dom så kommer hon att göra det (!) 
 
Fattar inte att hon just sa det hon sa - menar (ursäkta de ovårdade språkbruket) men:
 
 
 
Blod är vekrligen inte tjockare än vatten i det här hushållet.... 
Har aldrig satt något av mina systrars ex framför nån av dom och kommer ALDRIG göra det heller.
 

Välvilja eller uppmaning till alkoholism?

Kategori: Smått&Gott

Om man inte befann sig i vårt kök tidigare under denna lördagsförmiddag så kan man fråga dig just detta när det gäller min mors konstaterande;
 
"Hur mycket har du druckit idag? Du har ju inte ens tömt glaset! Drick! Jag kan köpa två flaskor till"
 
Om man nu vid detta tillfälle INTE råkade befinns sig på plats och såg de stora LokaFlaskorna som stod till synes orörda på bordet så skulle det hela kanske inte tyckas lika konstigt, men har man en lite lätt sömnskadad humor och bortser från kontexten och BARA lyssnar till vad hon sa.. ja då kan ju undra? =P
 

Några punkter . . .

Kategori: Smått&Gott

Här nedan är några punkter som jag faktiskt fixat =)
 
  • Jag har klarat att köra tur och retur till Arlanda (nästan 100 mil på en och samma dag)
  • Jag har dragit ner på kaffe och dricker nu mera bara en klunk på morgonen (förutom då jag har tenta - då blev det mer..)
  • Jag har fått hjälpa Sussie och Don med att planera deras bröllop 
  • Jag har fått mina tänder fixade
  • Jag har tagit mig ur anorexin (Lite svårt att äta i stressiga sammanhang eller om andra runt om slarväter, men kan inte jämnföras med då jag tyckte att ett vatten- eller josglas var ett helt okej dagsintag av mat) 
  • Jag har läst upp mina gymnasiebetyg och tog mig in på högskolan
  • Jag har betalat av alla de skulder som tagits i mitt namn och är nu HELT fri 
  • Sov MER än bara 5 timmar riktig sömn då jag var till högakusten förra veckan  
 
 
 

Låta händelserna styra ?

Kategori: Smått&Gott

Antingen kan man göra som i låten av Kelly Clarkson som jag fick för många år sedan och säga att det är "because of you" - på grund av olika omständigheter så gräver man ner sig i en grop och gör det desutom legetimt genom att peka på olika saker - även om man inte trivs i gropen så är de ju på grund av allt som hänt?
 
Tror inte jag är ensam som går runt och drömmer lite om högvinst på triss eller något annat som skulle göra att man för en stund fick semester från tillvaron i de där hålet. Men även en trisslott kommer tillslut att vara förbrukad och då vill man ju inte ner i hålet med allt de där omysiga igen - eller?
 
 
Idag har jag varit irriterad - såå less på svensk byråkrati! Saker som jag faktiskt inte kan göra något av och som ställer mig i beroendeställning. CSN - de kan väl ändå inte räknas som ens nästa och något som man ska älska och gilla? Sätter mig med min tenta och känner att CSN mer är en piska än en motivation just nu, men VÄLJER ändå att kämpa på mot strömmen - även om jag just nu är såå less på skolan så jag bara skulle kunna bo på en ö som Robinson Cruse (okej inte riktigt - men inte långt därifrån..). Så skriver jag tentan om turismens pris där ämnet är att hitta ett land eller region som fått betala högt för turismen - hittar en hel massa intressant som jag läst in mig på och kändes snörpligt att måsta sammanfatta allt i futtiga 600 ord =/
Men gjorde det iaf och skulle så lämna in - hela 5 minuter till godo :D 
Trodde jag.. för då jag väl lämnat in så dyker en liten skylt upp att jag är ca 40 sekunder sen enligt hemsidan - SUCK! 
 
Mobilen piper och de dyker upp en välmenad fråga om de kan vara så att jag är bipolär.. 
Inte de roligaste jag läst och tankeställt mig själv med - vill hellre tro att allt är långvarig stress som "djävulsdansen" föreslagit. Men tänkte att jag gör väl båda testen. 
Fick negativt på bipolär testet - men däremot 59 av 65 möjliga poäng på den om negativ stress/ utbrändhet..
Hmm, här går man och får nästan fullt på ett prov och för ovanlighetens skull så är hög poäng något dåligt och alltså inte värt ett "A" och en guldstjärna i kanten...
 
Dagarna jag spenderat i högakusten har varit underbara. 
Att vara event/bröllopsplanerare och vara kreativ och åka runt på olika uppdrag och fixa och dona passar mig som handen i hansken. Och sen fick jag ju dessutom umgås med några av de mest underbara och fasta punkterna som funnits i mitt liv under uppväxten - och att få sitta och prata och umgås med dom gjorde mig också glad :)
 
Vidare sa Sussie till mig att jag borde börja försöka skriva ner saker som jag faktiskt HAR klarat av, något som är utmaningar för mig - även om de inte är de för andra och kanske inte en stor sak för dom.
 
Så ska försöka börja göra det - alltså kanske inte hela min livs historia men lite punkter här och var iaf :)