LittleMizzMe

Kände mig som Bridget Jones..

Kategori: Smått&Gott

Idag var jag in till stan för att shoppa mig ett par byxor, har typ bara ett par varav de ena har hål som vuxit sig lite väl stora på mina knän.. så sagt och gjort.
 
På veromoda hittade jag ett par härligt sommriga och vita byxor. 
Fräsht! eeee, nä.
Han bara få på mig dom innan jag insåg att de inte skulle behövas någon WET-tävling för att se igenom dom - t o m tvättrådslappen syntes tydligt genom dom. Så nä.. Några vita blev det inte.
 
Nästa butik var Gina Tricot vilka utlovade snygg passform och låg midja - om man är en person på mer än 170 ja. För är man som jag inte så mycket längre än 165cm så finns det en hel massa byxben kvar och byxan sitter inte alls lika snyggt som på modellen som visar upp dom på bild...
 
Sista anhallt blev Cubus - här hade dom en modell som dels skulle sitta snyggt OCH ge en sån där sexig puch till rumpan - så tillsammans med ett par snygga heels så bara måste dom ju bli en hit i sommar.... eller så inte.
hahha, så fruktansvärt hemskt!
Kände verkligen hur sympatin med Briget Jones var större än någonsin - visst hade min rumpa fått sig ett lyft, men eftersom mina ben inte är så långa så blev resterande tyg liggande i vågor här och var - inte minst precis under rumpan. Och nä, en rumpa med en dubbelhaka är inte snyggt.
 
 
På med träningsbyxorna igen och konstaterade besviket att dessa trots att de är slimtighta inte skapar någon dubbelhaka - SUCK - var nog inte meningen att jag skulle köpa några byxor idag...
 
 

Spännande möten

Kategori: Smått&Gott

Att ha Tailii sovandes inne på nätterna gör att jag verkligen känner STOR sympati med alla er som är småbarnsföräldrar där ute.. vet inte om det går en natt då han sover inne som han inte drar igång med jamande och slå på dörrhantaget i kulspruteliknande maner då klockan är mellan 3-5...  I min bok så är det fortfarande natt och matte vill sova, i hans är det en ypperlig tid att börja dagen.
 
Men men, trots tidig väckning och de gråmulna vädret så ska det bli en spännande dag idag :) 
Dels ska jag på konsultation på Estetic som är rätt så nyöppnat här i stan och prata med en expert om de som kännts tungt rent kroppsligt efter anorexin (tex att jag har bristningar osv). Så ska bli spännande att se vad de säger :)
 
Därefer väntar fika på Espressohouse med en ny bekantskap :)
 
Senare ikväll kommer lite mer fikagäster samt en person som ska hämta upp ett av mina bloppispaket 
- så kan nog bli en bra dag :) 

Lillasysters bröllop

Kategori: Smått&Gott

I slutet på sommaren kommer lillasyster nummer 2 i ordningen att gifta sig med sin fina kille - är sååå glad att de blev dom två :) De passar verkligen bra ihop och kompliterar varandra så fint :) 
För att inte tala om hur bra föräldrar de är till Levi <3 
 
Dock känner jag att sommaren har väckt ett kvinnoproblem i mig - Vad ska jag ha på mig?
 
* Lillasyster nummer 3 tar examen
* Lillasyster nummer 2 tar Student
* Mosters Bröllop
* Lillasysters bröllop
 
 
Känner mig sååå nöjd med fyndet som jag vakat över som en HÖK på Nellys- äntligen kom den in i rätt storlek. 
Och ja, jag vet att den är utanför ramarna för vad jag vanligen har på mig, men ville hitta något som speglade min syster - är ju trots allt hennes bröllopsdag :)
 
Bjuder på lite bilder här nedan & håller tummarna för att jag får godkännt av henne :) 
 
 
 
 

Slut på insynen

Kategori: Inredning

Bor man som jag i ett rum som är lite av ett tillägg till övriga huset så kan det ibland kännas lite både och med det där som vi alla vill ha - lite egen tid. Inte minst då man ska byta om.. 
Mitt rum har två mindre fönster samt ett STORT som sitter på altandörren och därmed ger FULL insyn till samtliga som råkar befinna sig på baksidan. 
 
Vem vet, kanske uppskattat av de som nu råkar gå förbi, men inte lika uppskattat av mig. 
Så vad gör man?
Plockar fram frostsprayen så klart :)
 
 
Till en början såg de rätt så kladdigt ut och jag undrade i mitt stilla sinne om jag nu istället skulle få ha ett fönster som såg väldigt gäggigt ut.. Men efter bara några minuter så började fönstret frosta sig :)
Resultatet enligt bilden ovan :)

Corie Clark

Kategori: Smått&Gott

Corie Clark - ett namn VÄL värt att lägga på minnet.
Det är nämligen kvinnan som ligger bakom mitt senaste inköp samt böckerna "declutter" och "Simplicity project", böckerna får bli ett senare inköp då detta inte var de billigaste inköpet jag gjort på senaste, men känns ändå som att det är värt det. 
 
Skönt att ha något som ger struktur i vardagen och livet - inte minst då man vill från A till B och helt vill lägga A bakom sig till vila och helst om möjligt helt stänga ner de kapitlet.
 
Dessutom så fyller jag ju faktiskt år snart så om inte annat så får jag se det som en tidig födelsedagspresen till mig själv, hehe   ;) 
 
 
 
För er som vill beställa en egen så besök gärna http://www.corieclarkshop.com/ :)
 
Finns både i den mer klassiska varianden som jag beställde eller blommigt 
 

Ordning & reda

Kategori: Smått&Gott

Minst sagt en hel del som man ska få ornding på efter att ha kraschlandat.
Kanske tog det hela på mer än jag ens vågat erkänna för mig själv?
Känns lite som om jag grävt ner mig själv nog som det varit ändå utan att ta in och betrakta all faktan...
 
Så istället nu så får det bli fokus åt andra hållet.
Som att städa ut mig själv ur den här situationen - lite som en flyttstädning - fast istället för att ta rum för rum så blir det att ta område för område istället.
 
Allt från att gå igenom alla banankartonger och se vad som ska sparas och vad som kan säljas/slängas/sparas till att gå igenom alla kläder/skor eller skolböcker och avsluta kurser samt söka mera jobb och ny bostad. 
Minst sagt en gedigen lista och inget jag kommer få klart på några dagar om ens en vecka.. 
Men har iaf börjat :)
 
Har hunnit med lite av ovanstående och kommer fortsätta idag så känns bra :)
Ibland är städning riktigt skönt 

Lite mer än ett år senare

Kategori: Smått&Gott

Det har gått ungefär ett år sedan jag skrev senast här.
Har liksom inte blivit av, den glädje och inspiration jag hade rann för ett tag ut i sanden.
 
Ja, jag var den som beslutade för att bryta och att gå vidare, men det betyder inte att allt är gång på rosor och enkelt bara för det. Det är fortfarande förhoppningar och drömmar som man hade som tar tid att läka, man har ärr som är både fysiska och psykiska och de tar tid.
 
Idag mår jag mycket bättre.
Jag har börjat träna igen och håller som bäst just nu även på att försöka slutföra mina studier som blev ytterst lidande mitt i all den soppa som pågick. Bor i Norra Sverige och är sedan separationen singel och har faktiskt inte dejtat sedan dess heller. Har låtit de få ta den tiden, tror det ibland är bra att landa i sig själv och inte bara slänga in någon ny i ekvationen.  Det som i tidigare inlägg var till salu är nu sålt och har istället blivit till bla ny säng och nytt skrivbord och kontorsmöbler där jag sitter och författar blogginlägg, skriver arbetsansökningar, pluggar och pysslar på med olika events. 
 
 
Så får se nu om jag hittar tillbaka till bloggandet igen.
 
Hoppas ni alla där ute mår bra och får en underbar helg.
Själv sitter jag och skriver en Essä, iaf fram tills 10 års jubileumet av "Lets Dance" :)