LittleMizzMe

ASKRIKEVÄGEN 27

Kategori: Hus

Välkommen till denna härliga familjevilla i funkisstil med centralt och bra läge på Lidingö. Allt är snyggt, smakfullt och i gott skick. Standard och materialval är av hög kvalitet. Genomtänkt och välplanerad med en totalyta om ca 375 kvm fördelat på 6 rok. Byggd år 2005.
 
Snabba fakta:
 14 900 000 kr
6 rum, varav 4 sovrum. 250 + 125 kvm.
 
 

LÖVKOJEVÄGEN 9

Kategori: Hus

Välkommen till ett boende med många vinklar och vrår :)
Cremevitt treplans parhus i modern design i ett barnvänligt område med närhet till härliga skogspromenader och motionsspår. 5 r o k fördelade på 171m². Genomgående exklusiva och smakfulla materialval. Två badrum - det ena med bastu. En vacker cylinderformad täljstensbraskamin i matsal/vardagsrum ger både mysfaktor och värme. Och takhöjden på 5,65 m till vardagsrummets nock är slående! Vattenburen golvvärme i entrévåningen och i badrummet på mellanvåningen är det elburen golvvärme. Nära till förskolor och skolor, diverse badsjöar och goda busskommunikationer med ca 20 minuter in till Slussen.
 
Snabba fakta:
  • Värmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme i bottenplan och vattenburna radiatorer på övre plan samt solfångare på taket och accumulatortank
  • 5 varav 3-4 sovrum
  • Boyta: 171 m²
  • prislapp: 5 195 000 kr

Sjötomt Norra Lagnö

Kategori: Fritidshus

Med ett magnifikt läge i Stockholms innerskärgård ligger denna fantastiska sjötomt. Fastigheten har ett utmärkt läge i området fritt från insyn. Här kan man följa solen från tidig morgon till sen kväll. 
Fastighetens strandlinje, mot farleden till Stockholm, innehåller allt man kan önska sig. En gedigen brygganläggning med segelbåtsdjup och plats för ett flertal båtar. Ett charmigt brygghus med vedeldad bastu och relaxavdelning för social samvaro. Ett härligt utekök och en vedeldad badtunna. Det finns även en mindre sandstrand. 
Huvudbyggnaden om ca 300 kvm, uppförd runt förra sekelskiftet, har genomgående hög standard med spaciösa glasverandor, i två plan, som vätter ut mot havet och ett härligt poolområde med skiffersatt terrass och gemytlig eldstad. Omgiven av en av skärgårdens absolut vackraste trädgårdar med orangeri, damm, blomsterbäddar och flera rofyllda platser för vila och umgänge. Ett stilfullt och tidstypiskt gästhus med åretruntstandard om ca 75 kvm som med fördel kan användas som kontor, generationsbostad eller liknande.
 
Snabba fakta:
7 rum varav 4 sovrum
300 kvm + 50 kvm
Vattenburen värme från bergvärmepump samt två öppna spisar
Prislapp: 20 miljoner
 

Villa Kungshaga

Kategori: Hus

Åter igen kommer här en Pål Ross kreation, såvida man gillar rena linjer och modern arkitektur är det är bara att njuta :) Villa med underbar utblick mot Mälaren, en vy som ständigt varierar i färg och stämning efter väder och årstid. Huset är välplanerat och välbyggt. Tilltalande och spännande arkitektur. Exklusivt i material och utförande. Ljust och luftigt. Ett hem för livsnjutaren :)
 
Snabba fakta:
5 rum varav 3 - 4 sovrum
 
185 kvm + 50 kvm
 
Bergvärme och frånluftsvärmepump. Vattenburet golvvärmesystem
 
Prislapp: 9 500 000 kr
 

MUNKHOLMSVÄGEN 13

Kategori: Hus

Med sjöglimt över Mälaren, högt belägen ligger detta högklassiga boende! Representativ bostad med två separata välutrustade lägenheter, infinity pool och dubbelgarage. Bostaden infriar högt ställda förväntningar på såväl design, material, utrustning som komfort och känsla. Gränslös känsla mellan exteriör & interiör!
 
snabbfakta:
9 rum varav 4 - 5 sovrum
 
280 kvm + 80 kvm
Bergvärme och vattenburen golvvärme
 
Så råkar man ha 13 miljoner liggandes i bakfickan kan den här investeringen klart vara värd både en första och andra titt :)
 

LINNÉGATAN 3

Kategori: Lägenheter

Bo på attraktiv adress mitt på Östermalm med egen trädgård? Välkommen till denna unika etagevåning på klassisk Östermalmsadress! Nyrenoverad och väldisponerad i två plan med fyra sovrum, nytt badrum med bastu samt stor privat trädgård.
Här talar vi "Välkommen hem!" känsla.
Inte minst så älskar jag faktorn att få ha min egen trädgård även om jag bor mitt i stan :)