LittleMizzMe

Österhagsvägen 25 - länna

Kategori: Hus

Välkommen till unika Österhagens Gård i Länna! En underbart charmig och vacker sekelskiftesvilla med strålande sjöutsikt. Huset har vackra välbevarade tidstypiska detaljer från byggåret 1880 som kakelugnar, burspråk, fina fönster och vackra dubbeldörrar. Här finns stora sällskapsytor, ett lantligt och stort kök, 3-4 sovrum, flera klädkammare samt badrum med bubbelbadkar. Bergvärme. Trädgården är ljuvlig med fruktträd, pool, stora altaner och en strålande sjöutsikt. Representativ fastighet vid sjön Drevviken och fina strövområden runt husknuten. Nära Länna affärsområde, förskola och ca 15 min till City. 
 
 
 
 

Mixade från olika bostäder

Kategori: Lägenheter

Ofta då man söker ett nytt hem så är det nån liten grej som huset eller lägenheten har, men sällan allt.
så för att frångå mina vanor att visa hela lägenheter så kommer här lite smått och gott från några olika hem som jag sett på sista tiden :)
 
Håll till Godo :)
 
En Walk-in-closet där jag gissar på att kvinnan kompromissat med färg och träval för att få mannen med sig och ÄNTLIGEN få en garderob att stiga in och ut genom :)
 
Den här salongen känns även den som lite av en blandning av kvinna och man, men tror inte direkt mannen i huset har några problem att få med vännerna på en liten före/efter middagen drink
 
Arbetsrum eller kanske ett rum som döljer en skrivstudio eller TV? Tankarna är flera då man ser de stora mörka trädörrarna :)
 
Ett bibliotek - ett STORT bibliotek där alla min böcker rymms i kategoerier med allt från barn till akademisk lära rymms och trängs med nya exemplar från olika resor och bokreor :)
 
DEN öppenspisen! Sååå härlig! Påminner mig lite om Bonansa (googla bröderna Cartwright om ni inte hört de uttrycket förr). Hur som haver riktigt härlig, tid för samtal och reflektion. TV:n får snällt flytta till annat rum :)
 
Älskar fina dukningar :) Vill gärna försöka mig på att ha mer av de här nu senare då vi fått packa upp tallrikar och annat :) Kanske blir det ävn så att man lämnar vidare till bättre behövande?
 
Något för vår kommande balkong till hösten? Kändes onekligen rätt så mysigt :)
 
Ytterligare bild av samma balkong från föregående bild, fast här från annan vinkel. 
 

Övre Brunnsvägen 79

Kategori: Mina privata favvisar

Det finns gånger då man önskar att dagen och flyttfirman kunde vara här nuuuu! Ett sånt ögonblick var när jag hittade "Övre Brunnsvägen 79/Nedre Brunnsvägen 38".
 
Ett otroligt vackert hus, med massor av historia och vackert till låg det också. Perfekt för när vi vill skaffa hund och har syskonabarn på besök som gillar utflykter och lek. Sååå fint!
 
 
 

Svartbyleden 32

Kategori: Hus

OM det nu blir så att vi skulle bli norrlandsbor jag och sambon, så hittade jag ett RIKTIGT fint hus - i Boden av alla ställen i sverige. För er som redan känner mig så vet ni att jag har svaghet för två typer av hus - de tidsepokiska och de som är riktigt moderna med högt i tak och vinklar och vrår :)
 
Låter bilderna tala för sig själva :)
 
Svartbyleden 32, N Svartbyn, Boden