LittleMizzMe

Arbetshörnan fixad ?

Kategori: Inredning

Som jag diskuterat vid tillfälle tidigare så ville jag ha en egen yta att arbeta på, inte det allra lättaste då plånboken är stämplad "Student" och lägenheten inte har hur mycket yta som helst.
 
Men skam den som ger sig :)
Imorse fyndade jag nedanstående på blocket (kostade närmare 2500kr nytt, men fick det för 900)
Skrivbordet kommer från Ikea och heter "Bestå Brus", blev då jag tittar tillbaka på tidigare blogginlägg inte alls vad jag hade tänkt mig från början. Riktigt modern stil och hela 180 cm långt(!) Dock är djupet bara 40cm, men helt lagom för att få plats med min kära MAC samt kunna bre ut mig med läxläsning och säljprocess projektet jag jobbar med vid sida av bloggen och skolan. 
 
Så imorgon bli det att ragga upp någon vänlig själv som gillar långa promenader och styrketräning (eller som har bil till övers.)
 
Vad tycks?
Är ju inte så att det inte kan bytas ut senare i framtiden, men just nu tror och hoppas jag att det ska fungera bra :)

Osthangsvägen 21

Kategori: Fritidshus

Dags för något nytt här på bloggen - ett fritidshus =)
Tror om jag inte missminner mig att det är det första?
Vackert beläget en bit upp på Ramundbergets sluttning i Härjedalens Osthangsbyn ligger ligger detta välbyggda
och påkostade fritidsboende med plats för upp till 9 personer. Sätt på slalomskidorna utanför dörren och glid
ner till stolliften i Osthang eller glid iväg in i fjällvärlden i de välpreparerade längdspåren som passerar nedanför husen.
 
Bedöm själva, men jag tyckte det såg ganska härligt ut =)
 

Domherrevägen 20

Kategori: Hus

Med högt och fritt läge ligger detta vackra hus i mycket bra skick. Iordninggjord tomt med stensättningar, gräsmatta, berg, trädäck, ute-spa och vidbyggt garage med förrådsdel. Vacker ytfinish och påkostade köks- och våtutrymmen. Spektakulär design med pelare vid entrén och ryggåstak. Som ett extra litet plus finns ett garage 38 kvm.
 
Så känner man att attraktiva Sjöberg (med närhet till naturen och Edsviken med bad sommartid och långfärdsskidsko vintertid. Närheten till Kista, Stockholm och Arlanda. Köpcentra som Sjöbergs och Edsbergs centrum liksom Sollentuna och Mörby Centrum ligger bara minuter bort) är platsen där man vill bo så kanske det är här man ska bo ??
 

Off limit - nummer 2

Kategori: Hus

Kommer ni ihåg att jag skrev om ett hus tidigare? Ett som jag döpte till "Off-limit".
Gillade det huset, men så fick jag se övervåningen med nedsänkt tank och då kändes det inte lika öppet och luftigt längre =/
 
Så hittade jag detta.
Fördelen här är att även om vi inte kan köpa det idag så är det ett beställt objekt, vilket gör att vi kan beställa ett liknande själva :) Enda jag möjligen skulle vilja ändra lite här är träslaget på golv och trappor. Inte helt 100 på att jag vill ha det så ljust, går och överväger om ett aningens mörkare allternativ hade varit bättre då jag för min del tycker att det frambringar mer karraktär. Och sen är jag lite fundersam till om jag satt inn mer glas och släppt in ännu mera ljus.. men men, det är ju ett bra skal att utgå från :)
 
Hur som haver - här skulle jag GÄRNA vilja bo :)
Eller i ett hus liknande det hära.
Den härliga öppna känslan föll jag verkligen för (menar, tänk bara vilken gigantisk julgran man skulle kunna ha där)
 
 
 

Högalidsgatan 50

Kategori: Lägenheter

Hmmm, södermalm kanske hade varit ett allternativ?
Vet att min mormor älskar gammla goa söder i Sthlm, men det kanske inte riktigt blir samma??
 
Här är iaf ett litet allternativ om det är södermalm ditt hjärta klappar för ( och du råkar ha 5 250 000kr i bakfickan)
 

Breitenfeldsgatan 4

Kategori: Lägenheter

I hjärtat av Östermalm invid Karlaplan finner vi denna väldisponerade och renoverade våning med balkong från 1923. Fyra vackra rum med utsikt över trädtoppar ligger i fil mot lugna Breitenfeldsgatan. Smakfulla materialval, härligt ljusinsläpp och generös takhöjd skapar en genomgående gemytlig känsla. Stort vardagsrum med fungerande öppen spis ligger i anslutning till matsalen med plats för många gäster. Elegant kök i stilrent vitt med vitvaror i rostfritt utförande. Inbyggd kyl och frys och vinkyl ger en lyxig känsla. Köket rymmer även matplats och här når man även balkongen i norrläge. Två mycket generösa sovrum med gott om förvaring mot gatan. Mot gården finner vi ytterligare ett sovrum. Intill finner vi ett lyxigt stort badrum med dusch, tvättpelare och golvvärme.
 
Den här lägenheten hämnade på nått sätt lite i min favoritmapp :)
 
 

Virebergsvägen 5

Kategori: Lägenheter

Denna Exceptionella etagevåning i internationell klass i solna är verkligen helt underbar!
Måste erkänna att då jag först såg bilderna kände jag en suck innom mig och såg siffror närmare 15-30 miljoner och därmed något vi ALDRIG skulle komma upp - i vart fall inte inom de närmaste 3 åren.. 
så vida nu inte någon av oss får komma till TV 4 och skrapa triss, det hade varit trevligt :)
 
Lägenheten går på 5 750 000kr och har man väl gjort av med de pengarna så är väl en hyra på 8072 inte direkt något att höja på ögonbrynen för.
 
Ja tack, här skulle jag nog kunna tänka mig att bo :)
 

Gustafsvägen 8

Kategori: Lägenheter

Ni som hängt med mig ett tag i mitt letande efter det perfekta hemmet och chansen att på samma resa hjälpa någon annan att hitta sitt vet att det finns vissa saker jag triggas av - DIREKT!
* bjälkar i taket
* dubbla kyl/frys
* öppenspis
* massagebadkar
* STORT kök
* Gasolspis
* Vedeldad ugn
* Öppna planlösningar
* och  - inte minst - varsitt arbetsrum till mig och min sambo.
 
så kanske är det inte konstigt att denna på råsunda hamnade i "hmm, kanske det?" mappen :)
Även om vissa saker inte stämde in på listan så var den helt okej :)