LittleMizzMe

Mixade från olika bostäder

Kategori: Lägenheter

Ofta då man söker ett nytt hem så är det nån liten grej som huset eller lägenheten har, men sällan allt.
så för att frångå mina vanor att visa hela lägenheter så kommer här lite smått och gott från några olika hem som jag sett på sista tiden :)
 
Håll till Godo :)
 
En Walk-in-closet där jag gissar på att kvinnan kompromissat med färg och träval för att få mannen med sig och ÄNTLIGEN få en garderob att stiga in och ut genom :)
 
Den här salongen känns även den som lite av en blandning av kvinna och man, men tror inte direkt mannen i huset har några problem att få med vännerna på en liten före/efter middagen drink
 
Arbetsrum eller kanske ett rum som döljer en skrivstudio eller TV? Tankarna är flera då man ser de stora mörka trädörrarna :)
 
Ett bibliotek - ett STORT bibliotek där alla min böcker rymms i kategoerier med allt från barn till akademisk lära rymms och trängs med nya exemplar från olika resor och bokreor :)
 
DEN öppenspisen! Sååå härlig! Påminner mig lite om Bonansa (googla bröderna Cartwright om ni inte hört de uttrycket förr). Hur som haver riktigt härlig, tid för samtal och reflektion. TV:n får snällt flytta till annat rum :)
 
Älskar fina dukningar :) Vill gärna försöka mig på att ha mer av de här nu senare då vi fått packa upp tallrikar och annat :) Kanske blir det ävn så att man lämnar vidare till bättre behövande?
 
Något för vår kommande balkong till hösten? Kändes onekligen rätt så mysigt :)
 
Ytterligare bild av samma balkong från föregående bild, fast här från annan vinkel. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: