LittleMizzMe

Små blir stora

Kategori: Smått&Gott

I förra veckan blev det inte mycket till uppdatering här inte..  
Var lite av en "veckan då allt händer" och de blev en hel del upplevelser och resor lite kors och tvärs.
 
Veronica & Rebeca - midsommar i Vidsel
 
Onsdag: Veronica tog examen från klass 9 
Min yngsta syster.. tänk att du blivit så stor.. Ibland är de nästan att jag tänker att tiden står stilla och att du ska titta upp med ditt lilla leende då jag passerar Måsens förskola. Men så får jag påminna mig om att du är stor, att du nu ska börja gymnasiet och gått från att spela grötboll där alla spelare jagar bollen på planen till att bli en helt fantastisk målvakt och utespelare som till och med dömmer matcher ibland och även leder fotbollsskolan :)
 
Utöver en härlig egen version av "vissla med mig" som hon och klassen skrivit så sjöng hon på eget initiativ Simon Ådahls låt "Bed för Sverige".  Så nu är högstadiet över och ska bli minst lika spännande 
Veronica på examensdagen
 
Torsdag: Sigge hade sin examen från gluggarna (förskolan)
Efter en lite "sunes sommar" artad resa upp till Norrbotten så hann vi precis i tid till Sigges allra första examen. Nu får han för första gången sommarlov och till hösten väntar klass 1 :)
Modige lilla Sigge, i slutet av uppträdandena så körde han "drakdansen" från Bollibompa och hela publiken jublade :D Därefter bar det av till mysiga familjen Tiger för lite kvällsfika innan det blev körning till Boden för att baka studenttårtor till Fredagens firande.
Sigge på examensdagen - Äntligen sommarlov 
 
 
Fredag: Rebecca tog studenten
Vaknade till ljudet av hårsprayspysande flaskor och två glada och förväntansfulla stämmor som nu var redo att åka på Champagnefrukost - så körde dom dit och sen var det tillbaka för lite härligt bus med Levi, frukost och fix innan vi skulle åka och hurra för studenten. Kämpen - är så otroligt stolt att jag nog inte riktigt än kan hitta ord för det. Hon har tagit hand om Levi, hunnit med inskolning på förskola, jobbat extra, tagit körkort, hjälpt till i församlingen OCH hunnit med att ta examen (!!).  Vet inte om nån kunde vara mer värd att ta examen i fredags än Rebecca - de riktigt strålade om henne :D  
Efteråt var det gemensam bjudning på kyrkan för henne och kompisarna Linnea, Ebba och Elvira - sååå mysigt. Jättekul idé att de hade studenskivan tillsammans :)
 
Rebecca på studenten - just utsprungen :) 
 
Lördag: Joypeak / Prinsbröllop
Fredagen avslutades med att två av syskonbarnen följde med ner till Ursviken. Sigge var först upp och kunde knappt bärga sig över att få åka på Joypeak - inte minst då han fick höra att de skulle finnas en RIKTIG eldsprutare på plats :D  ( Dock tog de ett tag innan mormor och morfar vaknat till :P ) Tror nästan Sigge och Betty var bland de första barnen att komma dit och de sista att åka hem - i närmare 8-9 timmar var dom där och lekte! 
 
Själv hann jag även med lite handling och prinsbröllop på lördagen samt lite bröllopsfix inför moster Susannes bröllop nu om ett par veckor.
 
 
Söndag?
En dag då vi tog det väääääldigt lungt. 
Okej, hann med lite fixa här hemma och söka mer jobb och plugga, men i övrigt en väldigt lugn dag :) 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: