LittleMizzMe

Bröllopsbestyr

Kategori: Smått&Gott

Oj vad de finns att göra !
Men de här senaste dygnet har varit fantastiskt och roligt - även om det är MASSOR att göra och man ibland går och småfantiserar om att ha en klon som gjorde lite hon med. Men har varit konstruktivt och fått en hel del klargjort och bestämmt.
 
Igår 29 juni så påbörjade vi bordsplaceringen och gick även igenom lite av sånger inför bröllopsmiddag och bröllopsfest. Därefter fick den blivande bruden sig en pratstund med frisören så kändes bra - då kan vi lägga in det på schemat också :) Det blev även äntligen klart med vilka sånger och psalmer som önskas under vigseln så nu kan programbladen äntligen tryckas :) 
 
Idag den 30 juni så har vi varit och fikat med bröllopsfotografen och bruden har fått provta lite bilder inför den riktiga fotograferingen. Därefter besökte vi festlokalen och diskuterade dukning, upplägg för festdelen av dagen samt bröllopsmenyn och en hel del praktiska saker som ljud, ljus osv. Därefter blev det lite roadtrip för att komma på vart övningsmiddagen kommer att hållas kvällen innan bröllopet. Den dagen kommer vi öva med präst, brudfölje och brudpar så att alla känner sig redo för bröllopsdagen.
 
Imorgon 1 juli är det träff med konditor, blomsterhandlare på förmiddagen och på eftermiddagen möter vi vigselförrättaren Agne.
 
Torsdag blir det ytterligare roadtrip - men nu av det längre slaget.  Nämligen ner till Sthlm där både bruden och jag kommer att springa runt och ordna med diverse praktiska uppgifter. Tror de kan vara bra att vara två - dels för körningen och sen även för att hinna med de som ska göras. Blir nog rätt sent innan vi är tillbaka i Kramfors så får bli en tidig buss upp till Skellefteå på fredagen den 3:e juli.
 
 
Övningsmiddag den 10 juli och däremellan en MASSA praktiskt fixande samt lite plugg :)
 
Så är jag mindre bra på att uppdatera så vet ni varför.. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: