LittleMizzMe

Kammakargatan 35

Kategori: Lägenheter

Denna välplanerade och nyrenoverade sekelskiftesvåning ligger mycket attraktivt belägen invid Tegnérlunden. Denna underbara sällskapsvåning som nyligen renoverats med smakfulla exklusiva materialval har osedvanligt fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna med låg bröstning och många vackra detaljer bevarade såsom stuckaturer, pardörrar, kakelugnar, oljade ekgolv och 3,30 m i takhöjd.

Våningen disponerar fantastiskt vardagsrum med vacker kakelugn, härlig hörnmatsal med plats för 8-10 personer och kakelugn, 3-4 fina sovrum varav masterbedroom med eget exklusivt badrum med badkar, dusch och dold tvättpelare. Generöst kök med exklusiva vitvaror, matplats för 4-6 personer och utgång till egen uteplats mot lugn och lummig innergård med morgonsol. Välkomnande hall med vackert stengolv, stor klädkammare och i anslutning ligger helkaklat duschrum samt gästwc.

Till lägenheten hör även ett källarförråd.

En av mina personliga favvisar är dels det svarta badrummet men även de stora fönsterbrädena där man med fördel kan lägga några mysiga kuddar och slå sig ner med en god bok och en kopp te och se på medan världen stressar förbi utanför.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: