LittleMizzMe

Smala gränd 3

Kategori: Lägenheter

Ber om ursäkt för torkan, men har varit ute på spaning. Så nu ska ni få se lite vad jag hittat, både i den högre "önskar-jag-hade-fått-skapa-triss-i-soffan" klassen och i den "jo-men-det-kan-jag-nog-kanske-få-lån-till klassen.
Först ut är Smala gränd. Ett attraktivt läge, endast ett stenkast från Stureplan och Humlegården, i Stuckatörens hus, hittar ni denna rymliga vindsvåning på 117 kvm och kulturmärkt sedan 1883. (med andra ord, här kan man inte renovera riktigt hur som haver)

Här finns typiska attribut som frilagda takbjälkar, fönsterkupor, fjärrmanövrerade takfönster och 200 år gammalt plankgolv samt en takhöjd på över 4,5 meter. Våningen är tydligt uppdelad i en umgängesdel och en privat del. Umgängesdelen utgörs av ett Puustellikök med maskinell utrustning från AEG med plats för såväl barhäng som stort matbord och ett vardagsrum med härlig rymd, allt i öppen planlösning. Den privata delen av boendet utgörs av sovrum med en-suite badrum och walk-in-closet. Badrummet är absolut nygjort och andas stram elegans. Den generösa takhöjden och takfönstret i duschen ger en närmast sakral känsla. 

Så ja? Har du 6 450 000kr till övers så kan du ju alltid spendera dom på ett boende som detta =)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: