LittleMizzMe

KRUTVÄGEN 3

Kategori: Hus

För dig som söker en exklusiv, unik och representativ villa väntar ett drömboende i detta magnifika hus på hela 316 kvm och 60 kvm garage, med 6 rum varav 4–5 sovrum och helt makalösa sällskapsytor för ett rikt socialt liv – såväl inomhus som utomhus. Uterummen är bara de en dröm – här finns hela fem terrasser varav den nedre sträcker sig runt huset och öppnar upp i flera större ytor, inklusive en jacuzzidel i trädgården! Med huset följer dessutom en båtplats vid Edsviken. Bryggan ligger bara en kilometer bort, vilket ger en nära och ständig entrébiljett ut i skärgården.

Villan färdigställdes 2006 och är arkitektritad med minutiös omsorg för att dels uppfylla höga krav på köksutrymme och ljusa, öppna sällskapsytor för ett stort socialt umgänge, dels smälta in som en vacker del av naturen. Huset är därför målat i svart och byggt i lösvirke. Med över 60 fönster får huset ett magiskt ljusinsläpp, där placeringen av rummen följer solens förflyttning under dagen för att ge bästa tänkbara ljus till de olika rummen. Det är också utformat för att skapa en resa för den som går runt huset, där det hela tiden finns nya spännande detaljer att upptäcka. Huset är byggt så att det genom ”halvtrappor” får fem souterrainplan, som sträcker sig uppåt via öppna trapputrymmen. 

När denna villa byggdes har bara det bästa varit gott nog och allt är extremt påkostat, från inredning och materialval till lyxigast tänkbara funktionalitet Exempelvis ingår ett inbyggt BOSE ljudsystem i hela huset, inbyggd nerfällbar bioduk i källarvåningen, superexklusiva spotlights från Maxel, stort eget badrum vid Master bedroom med direktutgång till egen terrass, ett dressingroom som taget ur ett Hollywoodmagasin och i övrigt en mängd väldigt generösa och eleganta förvaringsutrymmen samt automatiska fönsterjalusier, för att nämna några detaljer.

Tomten på 1 222 kvm har en stor plan del samtidigt som den har karaktären av terrasserad naturtomt. Den plana, fina gräsmattan inbjuder till fotboll och andra aktiviteter för både barn och vuxna. Bakom huset finns en avsats med ett jacuzzi-spa där det är underbart att värma sig i badet en kulen höstdag efter en skön promenad längs Edsviken. Trädgården har försetts med inbyggd el och belysning enligt konstens alla regler för att både ljussätta och lyfta fram den vackra tomten. 

Det fantastiska läget ger hela familjen tillgång till sol och värme från soluppgång till solnedgång, i princip helt utan insyn. Svalka och insynsskydd genererar även vertikalmarkiserna som regleras automatiskt efter väder och vind. Under den mörkare årstiden njuter man istället av att använda de öppna spisarna, som höjer temperaturen och trivseln både i vardagsrummet och allrummet. Alla våningar har sin egna speciella funktion och häftiga personlighet.
 
 
Men nu dags för mig att sluta prata och ge er en MASSSA härliga bilder att frossa i :)
 
 
Prislapp?
9 975 000 kr, som hittat (Om jag får säga det själv)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: