LittleMizzMe

Bordslampor

Kategori: Inredning

Till vårt eget sovrum, som nu ÄNTLIGEN är påväg att transformeras till något mysigt så kände jag att det behövdes lite fler ljuspunkter, som tex klassikern varsinn lampa på sidan av sängen.
Har ju nu äntligen hittat sänborden jag vill ha (Kan visa det i ett extra inlägg senare)
 
Men efter att ha spenderat förmiddagen på jakt efter en ny USB-kabel till telefonen eftersom kattungen roat sig med att bita sönder min befintliga så snubblade jag även över lamporna jag ville ha. Och hör och häpna - fick dem till och med GODKÄNDA av sambon då jag visade produktbilderna. (nog för att jag nog troligen köpt in dem iaf då det är sååå mycket snyggare än de två olikartade lampor som finns i hemmet ljust nu varav en faktiskt står på hans skrivbord och används som arbetsbelysning. Här är en bild på lampan jag föll för:
 
Ella heter hon :) 
Vår fina lampa som ska få ta med en tvillingsyster och flytta in hos oss om ett par veckor :)
 
 
Bara för att jag hittat lampan till sovrummet betyder ju inte det att jag inte hittat fler roliga idéer, för nog finns det lampor att välja bland alltid. Eller vad sägs om dessa?
 Några klassiker 
 Lampa på rymmen ?
 Passande i biblioteket eller biljardrummet?
 För den lite humoristiska =)
 Denna kreativa lösning kan man fixa på egen hand :)
James Bond Tema till Salongen/baren?
Vem behöver påskris då man har denna kreation?
 Ytterligare en enkel "gör det själv" lösning
 Dessa gillade jag, påminner om is/såpbubblor :)
 
Så vad hittar man då på till barnens rum??
Två lampor som jag själv föll för var den återanvända gammla nallen och sköldpaddan "Twilight Turtle" som kan skapa en stjärnhimmel med hjälp av skalet. Eller vad tror ni? Borde inte detta skapa en mysig stämmning i de mindres rum?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: