LittleMizzMe

Vikinghill - Kattfotsvägen 6

Kategori: Hus

Blev HELT kär i det här huset!
Utöver att jag nog skulle valt ett annat kök så gillar jag verkligen arkitekturen, det är modernt men har ändå delar av ett gammalt och rustikt hus med vinklar och vrår :) Huset har 9 rum varav 6 är sovrum, så här finns gott om plats för både arbetsrum, familj och goda vänner. (Boarea + Biarea: 299 kvm + 62 kvm)
 

Rumsbeskrivning

Med ett underbart högt, fritt och ostört läge i populära Vikingshill, ligger denna exklusiva villa i modern design som appellerar till sommarvillorna som byggdes i området runt förra sekelskiftet.
Villan har ytor om totalt 361 kvm och är uppförd mellan 2006-2009 med en attraktiv modern formgivning som sneglar mot det traditionella med branta takvinklar och gedigna materialval. Här finns allt man kan önska sig! Generösa sällskapsutrymmen, många och väl tilltagna sovrum, pool med jetstream, bastu, relaxavdelning, vinkällare och exklusiva badrum. Uthyrningsdel med pentry och WC med dusch. Lägg sedan till ett praktiskt garage samt verkstad integrerat i villan, så har vi det kompletta boendet.

Entréplanet erbjuder en hall med stora avhängningytor och platsbyggd garderob. Pool, vedeldad bastu, gym, vinkällare med naturlig kylning av berget samt dubbelgarage med verkstad. Poolen och relaxavdelning har utgång till den stensatta uteplatsen i ostört och perfekt solläge.

En kraftfull påkostad ektrappa leder upp till vardagsrum, två sovrum, kök, matsal och väl tilltagna sällskapsutrymmen. Vardagsrumsdelen med eldstad är stor, med fin takhöjd, är hemtrevligt och har vackra funktionella materialval. Här finns utgång mot stensatta uteplatser för både morgon-och kvällsmål. Köket är platsbyggt i ek med exklusiv maskinell standard, allt med det där lilla extra. Huset har genomgående massiva ekgolv eller skiffer sten. Från den stora granitklädda terassen utanför köket ser man havet, båtarna och solnedgång

Högst upp i huset finns två stora "master bedroom" samt ett mindre sovrum. Stort badrum samt en härlig takterass. Hela villan känns otroligt gedigen och ombonad. Här har skaparen verkligen fått till en känsla som slår det mesta! Detta är fastigheten för den som uppskattar kvalitet in i minsta detalj.
 

Kök  

Påkostat platsbyggt kök i ek med stomme från Marbodal, byggt 2010. Generöst med skåp och förvaringsutrymme. Rostfri fläkt (Bosch), induktionshäll (Miele och varmluftsugn (Siemens), integrerad diskmaskin (Electrolux) samt rostfri "side by side" kyl/frys (LG). Köket skapar lust för trevlig matlagning och gemytlig samvaro. Stora glaspartier med havsutsikt och utgång till stenlagd uteplats i perfekt solläge och med sjöutsikt
 

Badrum  

Tre eleganta badrum med skiffergolv eller klinker med golvvärme och kaklade väggar. Entréplanets badrum har duschhörna, handfat i kommod, vägghängd WC och fönster. Övre planets badrum har separat dusch, handfat i kommod, vägghängd WC samt stort fönster. Pool-badrummet är rymligt, har platsbyggd kaklad bänk med kommod, duschhörna i mosaik, samt vägghängd WC.
 

Tvättstuga/grovkök  

Den väl tilltagna tvättstugan nås via skjutdörren från poolrummet. Tvättmaskin och torktumlare, bägge från -10 från LG, dubbla torkskåp från Cylinda samt tvättbänk med sköljho. Här intill finns även villans bergvärmevärmepump samt teknikrum. Huset har smarta tvättnedkast från övre planets rum, direkt ned i tvättstugan.
 

Vinkällare  

Trevlig vinkällare med förvaring för ca 400 flaskor, naturligt kyld av berget.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: