LittleMizzMe

Saturnusringen 30

Kategori: Hus

Välkommen till detta nybyggda hus ritat av arkitekten Pål Ross i omtyckta kvarter i Käppala. Högt belägen med magnifik utsikt över havet finns här ett högkvalitativt boende med exklusiva materialval där verkligen inget lämnats åt slumpen. Tillsammans med utsikten är huset som gjort för att hjärta och anda ska stå stilla i bröstkorgen. Här finns även en härlig overflowpool som höjer fastigheten ytterligare. Friköpt tomt om 818 kvm. Huset är byggt i tre plan varav ett souterrängplan med en totalyta om ca 347 kvm. 

Hela huset är ljust och rymligt och byggt med högkvalitativa smakfulla materialval och har en genomgående kreativ planlösning med många detaljer som skapar livskvalité. Stora fönsterpartier ger en härlig känsla av närhet till utelivet.

Uppvärmning bergvärme med separat varmvattenberedare samt vattenburen golvvärme. Uppskattad driftskostnad är ca 29.000 kr. (Tillkommer gör kostnad för hemförsäkring samt uppvärmning av pool.)

Hade jag haft 24 000 000kr till övers hade detta helt klart varit ett allternativ att bosätta sig i och spendera ålderns höstar på =)

(För att inte tala om hur lycklig min sambo skulle ha varit, och hur avundsjuka hans polare skulle ha varit - även om de förmodligen tyckt det var minst lika häftigt - att arrangera spelkvällar i den stora biosalongen. Snacka om pojkdröm :)

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: