LittleMizzMe

Olaigatan

Kategori: Hus

Söker man hus och kan tänka sig "Stockholm med omnejd" så är det här exemplaret klart värt sin tid i pendling. Viss sanning kan ligga i att jag har en enorm förkärlek till äldre byggnader med historia och personlighet. Så denna grosshandlarvilla från 1924 passar mig som hand i handske.
 
Fastigheten har nyligen genomgått en totalrenovering - vilket inte vill säga lite när man talar om 374 kvm boarea som ska rustas upp. Varsamt har villans själ med återfått sin forna glans, bla genom tillvaratagandet och återskapandet av ursprungsdetaljer vilka bidrar till den gamla karaktären.  Innuti hittar man 6-7 sovrum (varav ett masterbedroom med tillhörande dresingroom), ett generöst kök, vardagsrum med salong, hall med öppenspis,  ett luxuöst badrum vilket innehåller såväl dusch och bad som bastu. Slutligen finns stora förvaringsmöjligheter i källaren. MEN - för den som fortfarande känner att det kliar i fingrarna och längtar efter att få fixa lite själv finns  vindsplanet med ytterligare ca 100 kvm boarea att sätta tänderna i. 

Trädgården kantas av rosor och erbjuder även möjlighet till sköna avkopplande kväller eller festligare tillfällen med vänner och familj.
 
Så vad sägs?
Värt omvägen till Örebro?
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: