LittleMizzMe

Off limit - än så länge iaf...

Kategori: Hus

Drömma kan man ju alltid göra, och ett av de få hus som både jag och sambon gillat är nedanstående villa. Här kan vi båda tänka oss att flytta in. Gott om plats för oss, våra intressen, husdjuren mm.
 
En magnifik villa i bästa västerläge, ett fantastiskt hem med stor uppfart för hela 8 bilar (nog för att om jag känner sambon rätt kommer han använda den ytan till att parkera båten han drömmer om). Dock finns ju garaget där man har möjlighet att inreda vindan.
 
På tomten finns utöver en stor pool (4 gånger 8 meter) trevliga gräsytor, fruktträd buskar och en friggeboda vilken idag funkar som gästhus - kan ju vara skönt om släkten tittar förbi, då kan de fortfarande få känna at de kan få vara lite privata :) Vid poolen finns även en utedusch, perfekt för att duscha av sig kloret efter ett dopp i poolen.
Intill polområdet hittar man uteplatsen vilken går direkt från köket vilket gör den perfekt för trevliga middagar och skulle kvällsvindarna kännas kyliga kan man alltid slå igång infravärmen. 
 
Så till själva huset - nyrenoverat och grannt. Enda man kanske vill göra (som alltid då man köper hus/lägenhet) är möjligen att tapesera om sätta sin egen prägel på det hela. Även om man kommer långt på möbler, mattor, lampor, gardiner, blommor och små "piff" också.
 
Nuvarande ägare har utrustat huset med braskamin på båda våningsplanen, golvvärme under alla stengolv, badrummen är nya och det ena av dem erbjuder till och med bastu och bubbelbad - med extra ryggmassage Mmmmm.... Ett nytt canadakök med nya vitvaror och ny bänkskiva.
 
Till vår stora glädje är slutligen garagedörren fjärrstyrd så man behöver inte sticka ut näsan i vinterkylan i onödan.
 
Känner mig som de sa i annonsen "Varmt välkomna till ett hem att njuta i och längta till!"
 
          
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: