LittleMizzMe

By request

Kategori: Lägenheter

Fick sambon välja plats för lägenhet så skulle det nog bli på rörstrandsgatan.
Hittade en som låg granne med Filadelfiakyrkan och de mesta andra viktiga när det gäller förnödenheter och butiker.
 
Kort om denna lägenhet:
Besökaren kommer in i en entré med kalkstensgolv med golvvärme samt avhängnings möjligheter. Det hela ramas in med vackra glasade pardörrar vilka leder in mot inre hallen. Även gästtoaletten har utrustats med liknande golv och golvvärme. Väl i den inre hallen väntar ett bibliotek med öppenspis vilken för oss vidare in till matplatsen (vilken även kan användas som extra sovrum för den som så önskar)
Så till husets hjärta - köket. Själva interiören går i vitt, svart och grått, vidare finns en härlig naturlig ljuskälla i form av fönster vid diskhon. Kyl och frys får sällskap av en maskinpark vilken inkluderar induktionshäll med stor fläkt ovan, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin - allt rosfritt och lättskött.
 
Vidare innehåller lägenheten en fantastisk matsal med glasat burspråk vilkas skjutdörrar leder vidare till master bedroom, ett rum med mycket bra förvaring i garderobsväggen.Här finns även ett större sällskapsrum vilket kan delas av till två mindre om så önskas. Från balkongen har man utsikt över klarabergskanalen. Slutligen finns också ett större badrum innehållande bla tvättpelare, badkarl, dusch, ett stort handfat med dubbla kranar samt handdukstork och sänkt tak med infällda spotlights.
 
Så vad tycks?
Kan det vara något som faller någon annan på läppen?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: