LittleMizzMe

Omtummlande helg

Kategori: Smått&Gott

Efter en minst sagt omtummlande helg i många aspekter och bemärkelser har jag nu sakta men säkert börjat anpassa mig till studentlivet.
Sen att det finns två övergripande skäl som gör det roligare än vanligt att gå till skolan och faktiskt helt ärligt le sig igenom både pluggande, föreläsningar, hemtentor och andra uppgifter gör ju inte saken sämre.
Dagen inleddes med grupparbete och första inlämningen på Media & Etik.
Artikelserien jag, Sofia, Annie och Elisabeth valt att inrikta oss på är det minst sagt triangellika dramat ni ser här ovan. Bäst beskrivet och sammanfattat av Björn Mellstrand: "Knutbydramat uppfyller alla tänkbara nyhetskriterier; avvikelse, konflikt och närhet. Och där finns också alla tänkbara kryddor – sex, religion, otrohet, maktmissbruk, mord etc etc. Och det är en story som är lätt att förenkla, polarisera, personfiera och dramatisera"
I skrivande stund är det fredagens hemtenta som hägrar och eftermiddagen spenderas med världens bästa Ida uppe på Lindells fiket. Uppgiften går ut på att diskutera och analysera filmen "Wag the dog" (se filklippet ovan)
I övrigt är det väldigt sen lunch/tidig middag som står på schemat och ikväll verkar det bli "game night" med faddrarna och äntligen göra nått åt min vita t-shirt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: