LittleMizzMe

Teneriffa - multiupdate 2

Kategori: Smått&Gott

Hmm, minns inte riktigt vilken dag jag slutade pa.. men har kommer iaf ett litet sammandrag av det senaste pa den soliga on.
BLANDADE DAGAR:
Pappas middag var som i minnet och alltid ett lyckat avslut pa vilken kvall som helst :)
Sedan senaste uppdateringen har vi bla hunnit besoka den lokala marknaden har i Los Christianos, hann nastan med att ga varvet runt da det kom en liten droppe och landade pa en - plotsligt utbrot paniken och alla borjade skynda sig att fa upp regnskydd. tittar ut mot havet och ser riktigt svarta moln som snabbt tar sig in over land. minutrarna senare sa var det bara att springa till bilen for da stod det som spon i backen. Men som de sorglosa svenskar vi ar borjade vi istallet gapskratta at varanndras drankta looks och korde Glee versionen av Umbrella/its raining men medans regnet smattrade mot rutor och tak.

Jag och veronica har haft lite egna sightsing dagar, dels utforskat strandremsan och sen har hon i sann lillasysteranda shoppat upp i princip hela min reskassa.. Men men, loser sig :)

IDAG:
Idag har vi varit pa utflykt upp till vastra delen av On och akt pa minst sagt slingriga och krokiga vagar, inte mycket spelrum till kanter och raviner om man ar en buss kan jag ju saga.. all creed till var busschaffis som med van hand tog oss bade upp och ner. Otroligt vackra landskap och kandes ganska forvanande att se bergsmassiv och tallskog OCH sno da man pa morgonen haft sandstrander och palmer.. tror dock att upplevelsen nastan skulle gara sig battre pa MC an med buss. Men kul att fa se och hora mera om on och inte bara lapa sol och shoppa loss i turistbutikerna.

Idag ar det precis en vecka sedan vi kom hit, tiden gar ratt fort enda. Pa sondag blir det ater hem till Sverige och Norrland. Tur man packade mjukisarna - for lar ju inte vara +24 hemma direkt...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: