LittleMizzMe

Sunny side up

Kategori: Smått&Gott

Eller ja, söndag kan man också kalla den. Dagen innan nästa vecka börjar med alla krav, borden, måste, förväntningar och drömmar man jagar i jakten på den stora lycka - kort sagt, en dag då man behöver få ladda sina batterier.
För egen del betydde det spendera förmiddagen med att lyssna till Tommys kloka och uppmuntrande bedskap och hann även med att få lite förbön. Även om det kändes som om jag gjorde det absolut värsta jag kunde komma på just då - att säga högt som det var och hur läget var just nu i livet, så var det samtidigt sååå skönt sen. Visst, nog känns det mer verkligen då man faktiskt erkänt det högt, men det finns människor som vill hjälpa en då man inte orkar mera och som gärna lyssnar, uppmuntrar och om inte annat ger den där lilla klappen på axeln eller kramen som man såväl behöver just då. För även om man kan känna sig som om man är oönskad och inte passar in så finns det dom som ser annorlunda på saken:)
Efter kyrkan blev det att åka och handla och försöka få i sig lite mat och nu i eftermiddag är det nog lite läsning som står närmast på schemat. Det och städa upp lite inför morgondagen och kanske fortsätta med mitt skrivande?
Filmtipsen för kvällen är:
Motherhood, börjar 17:00 på TV1000Family
Mer dramatik, krig, kärlek blir det kl 20:00 då Charlotte Gray börjar på TV8
Imorgon är det måndag, en ny vecka med nya möjlighet - en oskriven sida att fylla med vad man vill :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: