LittleMizzMe

nytt år - nya möjligheter.. eller?

Kategori: Smått&Gott

Julen är över, finito och utstädad.

Nästa sak som sedan ska städas ur är garderober och alla dessa extra kilo som vi gladeligen lagt till oss med under julen efter uppmuntran av tidningar. först så ska man gödas och sedan ska man få ångest och svälta och träna och helst genomgå alla metoder vad gäller träning och diet - och för vad?
Finna sig sig och den dära ulitmata yber-super-snygga kroppen som ska få småpojkarna på stranden att dregglande titta på varann och menande nicka MILF ? Eller få alla kvinnor och unga tjejer att snabbt svepa in sig i första bästa tygstycke för att inte visa upp de delar de själva inte hunnit eller kunnat fixa och som nu gör att de känner sig förnedrade och mindre värda.
HELLO!
Vad 2011 ska innehålla och handla om är INTE vad som står i tidningarna eller på löpsedlarna eller ens i kvinnans bibel Cosmopolitan. Det är vad man själv väljer och vill fylla det med. Tex om jag idag vill komma till jobbet med en grön och en röd socka - så why not? Varför är vi så rädda för att inte passa in? inte vara NORM? vara och agera på ett sådant sätt som förväntas av oss och vara allt och alla till lags? Dags att påla "duktig flicka" syndromet och faktiskt göra saker för att det är kul eller för att man i hjärtat känner att "Jag vill sattsa på det hära!"
Kanske kan man inte returnera sig själv - men man har absolut full rätt att göra så att man trivs med sitt liv =)
Simma? Ta den där omtalade fikan på stan? sluta med ciggen och fira med att lägga de insparade pengarna på en utlandsresa? våga köpa in något i färg till garderoben? simma med delfiner? gå en utbilning? byt jobb?
helt upp till dig!
lev livet!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: